Decoreaza-ti dormitorul dupa bunul plac

11 februarie 2016

Lenjeria de pat 3D – preferata tinerilor

11 februarie 2016

Lenjeriile de pat 3D pot aduce o atmosfera aparte, dar trebuie folosite cum trebuie

11 februarie 2016
lenjerii 3d romantice
Bed-linen-3D-horse
lenjerii 3d

O casa pusa la punct este una care nu are cum sa nu impresioneze orice musafir. Insa, la fel de bine, ea ar trebui sa fie si pe placul celor care locuiesc in ea. Si o astfel de casa este una in care se tine cont de detalii, acestea fiind cele care, de cele mai multe ori, fac diferenta si ofera unei locuinte personalitatea ei proprie. Si printre delatii se numara si lenjeriile de pat. Cum in momentul de fata pot sa fie alese o varietate de modele si de materiale, fiecare ar putea sa vina cu ceva deosebit, iar acum cea mai speciala alegere este reprezentata de lenjeriile de pat 3D.

lenjerii cu flori

Bineinteles, o casa in care in fiecare camera exista lenjerii 3D, si ele sunt folosite mereu, poate sa devina repede una banala, cel putin pentru membrii familiei. Asadar, astfel de modele sunt perfecte pentru a fi folosite doar in anumite situatii, fara a se exagera.

In primul rand, lenjeriile 3D sunt foarte bune pentru copii, pentru ca asa ei vor avea mereu o camera spectaculoasa, care sa ii incante si sa ii surprinda de fiecare data. Insa, pentru aceasta, nu este de ajuns doar un set, fiind nevoie de cel putin doua sau trei modele diferite pentru ca micutii sa fie incantati. In cazul copiilor, se recomanda utilizarea de modele cu personaje de desene animate, superi eroi, dar si cele cu animale sau chiar cu design-uri naturale merg destul de bine. Si, cu cat acestea sunt mai colorate, cu atat este mai bine, desi o exagerare din acest punct de vedere ar putea sa fie perceputa ca prea obositoare de catre copiii prea mici.

lenjerii de pat

Un alt loc perfect pentru a folosi lenjerii 3D este camera de oaspeti. Iar daca ea nu exista, atunci un set poate sa fie folosit pe orice pat atunci cand primesti musafiri. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa te lauzi, mai ales cum astfel de seturi nu mai sunt nici pe departe chiar atat de exclusiviste. Insa oricine apreciaza un pic de eleganta si o priveliste placuta, asa ca lenjeriile de pat 3D raman o idee foarte buna pentru cei care isi doresc sa le ofere musafirilor ceva mai deosebit pe timpul sederii lor.

Cat despre lenjeriile 3D pentru adulti, ele sunt o alegere buna, dar orice familie ar trebui sa aiba in dulap cel putin cateva seturi normale. Acestea ofera si ele un aspect foarte elegant dormitorului si ajuta sa diversifice un pic atmosfera. Modelele lenjeriilor pot fi schimbate periodic, trecandu-se de la unele normale la unele 3D si apoi facandu-se din nou rocada. Cum modelele 3D nu sunt nici foarte scumpe, ele pot sa fie cumparate de oricine, alaturi de cele obisnuite. In plus, cum din ce in ce mai multe familii deja detin cel putin un set, se poate spune ca sunt la moda si probabil vor deveni si mai apreciate in viitorul apropiat. Asadar, daca vrei sa suprinzi sau sa ai parte de o atmosfera placuta, nu ezita sa apelezi la lenjeriile 3D, dar nu uita nici de cele clasice.