Lenjeria 3D pentru decorarea camerei copilului

27 ianuarie 2016

Decoreaza-ti dormitorul dupa bunul plac

27 ianuarie 2016

Lenjerii de pat cu imprimeuri 3D perfecte pentru a da o noua fata dormitorului unei femei

27 ianuarie 2016
lenjerie 3d de pat
lenjerii 3d romantice
lenjerii de pat pentru femei

Pentru a avea un somn bun trebuie sa aveti atat o saltea de calitate cat si  o lenjerie de pat buna. Poate ca a doua parte va nedumereste putin, dar atunci cand va ganditi ca aceasta este cea care intra in contact direct cu pielea totul se explica. La fel ca la mancare, uneori si in cazul lenjeriilor de pat aspectul conteaza, astfel ca un imprimeu care sa va atraga ar putea sa lucreze pe cai nebanuite si sa va ajute sa aveti un somn mai bun. Iar o ultima moda in materie de imprimeuri este reprezentata de cele 3D, care arata de cele mai multe ori absolut spectaculos. Printre acestea veti gasi o gramada de tipuri, unele fiind mai potrivite in dormitorul copiilor, altele in dormitorul unor femei, altele in cele ale unor barbati, iar altele fiind potrivite in dormitorul matrimonial. Dintre toate acestea in continuare vom vorbi despre imprimeurile care se potrivesc cel mai bine in dormitorul unor femei.

lenjerii 3d

Eleganta si delicatete

Cu totii stim ca femeiile sunt cel mai adesea asociate cu eleganta si delicatetea si ca cele mai multe dintre ele prefera sa se inconjoare de obiecte care sa exprime acest lucru. Iar lenjeriile de pat nu puteau face exceptie, iar atunci cand vorbim despre cele cu imprimeuri 3D este si mai usor sa gasesti in aceasta categorie ceva cu multa eleganta si delicatete.

Printre imprimeurile care exprima cele doua caracteristici despre care vorbeam mai sus sunt si cele care contin flori, fluturi sau vedete, cel mai des o putem intalni pe Marilyn Monroe, a carei imagine este adesea combinata cu flori. Printre imprimeurile care contin flori putem regasi trandafirii, mai mari, mai mici si care vin in tot felul de culori sau combinatii dintre acestea. De asemenea putem gasi si imprimeuri cu magnolii, care chiar reusesc sa redea foarte bine delicatetea. Acelasi lucru il reusesc si imprimeurile care contin flori de cires sau alte flori in culori deschise.

lenjerii de pat

Alege imprimeuri care sa potriveasca anotimpului

Pentru a da o nota mai personala aranjamentului din dormitor, dar care sa se potriveasca sezonului, pot fi utilizate lenjeriile de pat care au imprimeuri de primavara, vara, toamna sau iarna. Astfel poti simti ca ai facut chiar mai multe schimbari si acest lucru iti poate da impresia de reimprospatare si noutate.

Chiar si in timpul unuia dintre anotimpuri puteti utiliza lenjerii de pat care sa fie diferite ca model, astfel ca de fiecare data cand veti schimba asternutul puteti sa ii oferiti si dormitorului un suflu nou. Iar ofertele sunt destul de bogate astfel ca puteti gasi o mare varietate de lenjerii de pat care sa fie in ton cu un anotimp sau altul, astfel ca puteti avea siguranta ca nu va veti plictisi niciodata de dormitorul dumneavoastra.

De asemenea puteti utiliza lenjerii de pat care sa contina imprimeuri care sa se potriveasca sarbatorilor. De exemplu pentru perioada sarbatorilor de iarna puteti folosi lenjerii de pat care sa aiba imprimeuri 3D care sa contina crengi de brad, chiar brazi impodobiti sau globuri si alte imagini specifice acestui sezon.