Personalizeaza-ti camera cu lenjeriile de pat 3D

19 ianuarie 2016

Ce lenjerii de pat 3D se potrivesc pentru barbatii care locuiesc singuri

19 ianuarie 2016

Lenjeria de pat 3D – un cadou inedit

19 ianuarie 2016
lenjerii flori
lenjerii 3d
lenjerii

Setul de lenjerie de pat reprezinta intotdeauna o idee buna de cadou pentru un cuplu proaspat, o casa noua sau pur si simplu pentru prieteni sau rude. Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un cadou care sa le ofere o odihna placuta si in acelasi timp sa adauge o nota speciala dormitorului, lenjeria de pat 3D este o optiune foarte atractiva.

lenjerii 3d

Lenjeria de pat 3D consta intr-un set care este imprimat cu ajutorul unor vopsele create special pentru aceasta utilizare, vopsele care isi pastreaza culorile in timp si nu ies la spalare. Imaginile imprimate nu sunt lipite pur si simplu pe lenjerie, asa cum se intampla de multe ori in cazul tricourilor imprimate.

Imprimeurile disponibile sunt foarte variate, putand alege atat unele clasice, cat si unele particulare, in cazul in care stii care sunt preferintele prietenilor tai. Printre modelele clasice se numara in primul rand cele florale. Vei gasi modele cu crini, lalele, trandafiri, margarete, irisi etc. Apoi, modele clasice mai sunt cele cu forme geometrice, incluzand aici si inimioarele. De asemenea, mai poti alege imprimeuri cu peisaje din natura sau diferite orase, avand la dispozitie peisaje maritime, montane, de camp, precum si in functie de anotimp. De partea cealalta, vei putea gasi modele cu imagini surprinse pe strazile marilor orase, precum Londra, Paris, New York etc.

lenjerii de pat

In ceea ce priveste modelele mai speciale, aici ai la dispozitie imprimeuri pentru diferite hobby-uri, gasind printuri pentru muzica, arta sau sporturi, dar si imprimeuri cu diferite personaje din filme sau obiecte.

Seturile au diferite culori, modele si texturi, fiecare lenjerie fiind disponibila intr-o serie larga de variante.

Daca te intrebi din ce materiale sunt alcatuite aceste lenjerii, trebuie sa stii ca exista mai multe compozitii. Cel mai des intalnita este lenjeria 3D din microfibra. Exista de asemenea modele alcatuite complet din bumbac sau unele in compozitie mixta intre bumbac si materiale sintetice sau matase ori satin. Nu se face astfel niciun compromis in ceea ce priveste confortul.

Lenjeria 3D e disponibila pe aceleasi dimensiuni precum cea clasica, iar preturile sunt la fel de atractive, fara a le depasi pe cele pentru lenjeriile obisnuite. Vei gasi astfel seturi incepand cu 120 – 140 de lei.

Este important sa avertizezi prietenii ca lenjeria are nevoie de o curatare mai aparte. Aceasta  trebuie spalata la o temperatura mai joasa, care sa nu depaseasca 40 de grade, in vederea protejarii culorilor. In acelasi timp, pentru curatarea acesteia nu este recomandata folosirea inalbitorilor chimici, iar la calcare nu trebuie sa se foloseasca o temperatura mai mare de 140 de grade.

In concluzie, lenjeria de pat 3D este o alegere inedita pentru un cadou, aceasta oferind un aspect cu totul special camerei. Prietenii tai vor avea impresia ca au dormitorul plin de flori sau animale, ori ca se afla intr-un peisaj relaxant. Culorile folosite pentru imprimare nu ies si nu se sterg in timp, lenjeria avand o rezistenta buna. Pretul pentru lenjeria 3D este la fel de mare precum cel pentru un set obisnuit, rezultatele fiind insa cu totul aparte.