Lenjeriile de pat 3D pot aduce o atmosfera aparte, dar trebuie folosite cum trebuie

14 februarie 2016

Lenjerie de pat in 3D – secretul unui somn linistit

14 februarie 2016

Lenjeria de pat 3D – preferata tinerilor

14 februarie 2016
lenjerii 3d
housse-de-couette-100-cotton-luxury-queen-king
Bed-linen-3D-horse

In ultima vreme, este importanta respectarea tendintelor si atunci cand vine vorba de lenjeria de pat, nu doar de haine si incaltaminte. Desigur, acest lucru nu reprezinta o regula stricta, insa din ce in ce mai multe persoane au inceput sa fie interesate de ce e nou in materie de lenjerie de pat. Astfel, s-au conturat o serie de tendinte, printre cele mai apreciate fiind modelele de lenjerie cu design modern in 3D.

3D-Blue-green-turquoise-floral-flower-bedding-set-queen

Astfel, imaginile 3D nu sunt cautate doar atunci cand vine vorba de filmele urmarite la cinematograf, de setarea imaginii de pe desktop sau de cumpararea unor carti de animatii, ci si atunci cand vine vorba de imbracarea patului in lenjerie noua si cocheta.

Iar publicul tinta al acestor tipuri de lenjerie de pat sunt, de regula, copiii, adolescentii, dar si persoanele mature care vor sa ofere o alura noua incaperii in care dorm. Totul are legatura cu faptul ca aceste modele schimba total aspectul unei incaperi, facand-o sa para mai vesela si mai primitoare. Mai mult decat atat, parintii folosesc adesea drept scuza cumpararea unei lenjerii de pat in 3D pentru a-i convinge pe copii sa se odihneasca sau sa renunte la alte activitati de joaca, in favoarea somnului.

Atunci cand se alege lenjeria de pat in 3D, la fel ca in orice alt caz, trebuie acordata atentie micilor amanunte. Chiar daca aceasta are un aspect de-a dreptul cuceritor, trebuie sa fie si buna calitativ pentru a nu oferi senzatia de material aspru, deranjant celor care doarme. De asemenea, contrar asteptarilor, exista o multime de magazine care ofera preturi avantajoase lenjerii de pat cu design special in 3D, asa ca nu trebuie crezut ca ele sunt total inaccesibile. Se pot face investii in astfel de modele care se crede ca nu se vor demoda prea curand, gratie alurii atat de simpatice pe care o au.

Care sunt modelele preferate de lenjerie de pat in 3D

Printre modelele de lenjerie de pat in 3D preferate de cumparatori, se numara cele cu imprimeuri florale. Se cauta mai ales culorile puternice care pun in evidenta si mai bine modelul 3D, iar printre cele mai cautate modele de flori sunt lalelele, trandafirii si orhideele. Acestea, de regula, au dimensiuni mari. Insa, si modelele florale in 3D de mici dimensiuni, delicate si feminine, se afla in topul preferintelor.

3D-Purple-blue-font-b-butterfly

De asemenea, printre preferinte, se numara si lenjeriile de pat, in 3D cu imprimeuri ce reprezinta animale simpatice, pe care copiii le adora. Pisicile si catei sunt desigur, in topul modelelor favorite.

Nu trebuie uitate nici lenjeriile de pat cu personaje din desene animate, filme, seriale pentru copii sau chiar pentru adulti. Aceste adopta adesea un format 3D si arata foarte bine. La moda au fost recent chiar lenjeriile de pat cu Star Wars si alte nume asemanatoare care atrag multi simpatizanti.

Insa nici modele simple, clasice, in doua culori, cu forme ceva mai abstracte nu sunt considerate demodate. Ele confera un aspect sofisticat incaperii, iar faptul ca au un design tineresc, in 3D, le face sa iasa imediat in evidenta.