Ce lenjerii de pat 3D se potrivesc pentru barbatii care locuiesc singuri

26 ianuarie 2016

Lenjerii de pat cu imprimeuri 3D perfecte pentru a da o noua fata dormitorului unei femei

26 ianuarie 2016

Lenjeria 3D pentru decorarea camerei copilului

26 ianuarie 2016
lenjerii 3d
lenjerii de pat pentru femei
lenjerie 3d de pat

Camera copilului este un spatiu pentru care trebuie sa acorzi o mai mare atentie atunci cand decorezi apartamentul, luand in considerare nu doar parerea ta, ci si a celui mic. Intrucat copiii se plictisesc destul de repede si au nevoie ca atentia sa le fie intretinuta in timp, o varianta foarte simpla de a schimba aspectul camerei este folosirea unei lenjerii de pat 3D.

DM488 Doggies Bedding-Dolce-Mela-(main)

In momentul actual, lenjeria de pat 3D nu trebuie sa fie neaparat din materiale sintetice, existand numeroase variante de seturi alcatuite in totalitate din bumbac sau combinatii care cuprind un procent mare de bumbac. Asta inseamna ca lenjeria ramane la fel de placuta la atingere si ofera un confort la fel de mare, avand in acelasi timp un aspect vesel si mult mai interactiv. Lenjeria este printata pe materiale rezistente la spalare, asa ca imaginile nu se deterioreaza in timp. Va fi insa nevoie sa verifici in detaliu compozitia setului si sa te asiguri mai ales ca pielea copilului tau nu este sensibila la materialele sintetice, in cazul in care setul are o astfel de compozitie.

Lenjeria este printata tridimensional, adaugand un plus de volum formelor pe care le incorporeaza.  Imaginile sunt dintre cele mai variate, acoperind un spectru larg de interese. Vei putea alege astfel intre imagini cu personaje din desene animate sau filme, imagini cu peisaje naturale sau urbane, imagini din spatiu cu planete si stele sau imagini cu diferite animale. Experienta este una cu totul si cu totul inedita. Copilul va putea sa isi imagineze ca doarme sub cerul liber, alaturi de personajele preferate sau in locurile in care viseaza sa calatoreasca. Imaginatia este astfel starnita la maximum, iar cel mic nu se va plictisi atat de usor de spatiul in care petrece timpul. Lenjeria este cu atat mai atractiva cu cat ofera un efect 3D indiferent de spatiul din care este privita, putand fi folosita de cel mic si atunci cand se joaca.

NEW-HOT-Selling-wholesale-big-hero-6-3D-bedding-set-3-4pcs-fitted-king-bed-sheet

In ceea ce priveste dimensiunile disponibile, acestea sunt toate cele intalnite si in cazul lenjeriilor de pat obisnuite. Vei gasi astfel seturi de 90 × 200 cm, 140 × 200 cm, 180 × 200 cm etc. Seturile includ un cearsaf pentru saltea, unul pentru pilota si doua fete de perna.

Lenjeriile 3D sunt imprimate folosind culori rezistente la spalare, fiind necesar insa sa folosesti o temperatura ce nu depaseste 40 de grade. De asemenea, nu este recomandat sa folosesti inalbitori chimici sau sa calci lenjeria la o temperatura mai mare de 140 de grade.

Pretul pentru o astfel de lenjerie nu este deloc mare, putand gasi seturi complete la preturi incepand cu 120-150 de lei.

In concluzie, lenjeria de pat 3D te poate ajuta sa decorezi camera copilului intr-un mod atractiv pentru acesta, care sa il inspire si sa il ajute sa se relaxeze.  Lenjeria de pat 3D este disponibila in diferite combinatii de materiale, existand solutii si pentru copiii sensibili la materialele sintetice, respectiv seturi alcatuite in totalitate din bumbac. Ai la dispozitie o serie intreaga de imagini, putand alege din modele cu peisaje, animale, personaje, obiecte etc. Vei gasi cu siguranta un model care sa il atraga pe pustiul tau.