Lenjeria de pat 3D – un cadou inedit

19 ianuarie 2016

Lenjeria 3D pentru decorarea camerei copilului

19 ianuarie 2016

Ce lenjerii de pat 3D se potrivesc pentru barbatii care locuiesc singuri

19 ianuarie 2016
lenjerii
lenjerie 3d de pat
lenjerii 3d

Si barbatii trebuie sa stie sa aleaga lenjeria de pat potrivita si unele dintre cele mai ofertante modele sunt cele 3D. Acestea pot sa imbunatateasca aspectul dormitorului si sa incante orice privitor, iar in ceea ce priveste rezistenta si utilitatea, ele nu se deosebesc prin nimic de modelele clasice. Asa cum se intampla cu si acestea insa, unui barbat nu i se potriveste orice model de lenjerie de pat. Asadar, daca o doamna sau domnisoara poate sa aleaga si imprimeuri 3D mai masculine, pentru un domn nu mai este chiar atat de indicat sa mearga pe mana celor feminine.

Lenjerii de pat 3d

Modele raman totusi unele foarte variante

In ziua de astazi, orice poate sa fie imprimita pe lenjerie 3D asa ca nu trebuie sa crezi ca nu ai de unde sa alegi. Daca nu esti un romantic incurabil totusi, poti sa renunti din start la cateva modele mai putin potrivite pentru un barbat.

Printre ele se numara, in primul rand, cele cu flori. Nu prea conteaza ce fel de flori sunt, dar astfel de asternuturi 3D nu sunt deloc unele masculine. La fel se intampla si cu cele cu animale. Nu spunem ca un leu, un lup sau un tigru nu exprima masculinitate si forta, dar nu acelasi lucru se intampla si cu un pui dragalas de catel sau de pisica (pe acestea poti sa le pastrezi foarte bine pentru copiii tai).

lenjerii de pat animale

Asadar, daca astfel de modele vin cu problemele lor, care raman cele mai bune solutii? Cele urbane, din natura sau cu celebritati si personaje cunoscute sunt alegeri foarte inspirate pentru orice barbat. Viata de oras este una foarte importanta si atractia pentru aceasta poate sa fie demonstrata si prin alegerea unei lenjerii cu zgarie nori noaptea (poate chiar un pic stilizati), dar la fel se intampla si cu peisajele naturale. In final, nu au ce rau sa faca nici personajele celebre sau sportivi care sa te reprezinte.

Bumbacul, materialul potrivit

Singurul material care ar trebui sa fie exclus din dulapul oricarui domn este satinul, iar matasea poate sa nu faca nici ea o impresie chiar atat de de buna. In rest insa, toate alegerile sunt unele valabile, adica bumbacul, panza, sinteticile bune sau bambusul. Trebuie sa ai grija si la vremea de afara (dar si la potrivirea modelului 3D cu aceasta), dar pana la urma nu este chiar atat de greu si cu trei patru seturi de lenjerii totul este aranjat. Mai ramane sa ai grija de ele si sa le speli la programele potrivite si asa lenjeriile te vor tine cat mai mult timp.

Lenjerile cu modele 3D sunt acum la moda si probabil ca nu exista sanse ca situatia sa se schimbe in viitorul apropiat. Asadar, ele ofera oricum posibilitatea de a impresiona musafirii prin aspectul vizual al camerei de dormit si nici barbatii nu ar trebuie sa evite sa profite de aceste lucru. In plus, aceste modele nu necesita ingrijire suplimentara si nici nu sunt mai scumpe decat cele obisnuite. Cu alte cuvinte, ele reprezinta o situatie in care toata lumea are de castigat cand le foloseste.